Mit kell tartalmaznia egy szálloda webhelyének? – Tippek weboldal építéshez

Főoldal > Mit kell tartalmaznia egy szálloda webhelyének? – Tippek weboldal építéshez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit kell tartalmaznia egy szálloda webhelyének? – Tippek weboldal építéshez


2023/09/06
ZH

A weboldal készítés nem gyerekjáték, és sok mindent tudni kell, mielőtt hozzáfognánk egy weboldal elkészítéséhez, különösen akkor, ha saját magunk szeretnénk elkészíteni.

webhely készítés

Szálloda webhely készítési tippek – Mit tartalmazzon egy szálloda webhelye?

 

 Ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. A webhelyed a márkádat reprezentálja. A weboldal kezdőlapjától kezdve mindennek kifogástalannak kell lennie. Ha a legjobb szállodai webhelyet szeretnéd, keményen kell dolgoznod, különösen akkor, ha nem ismeri a weboldalkészítés fortélyait.

 

Egy erős hotel online marketing meghozhatja a változást szállodádba és meglásd tömkelegével jönnek majd az új foglalások!

 

 

 

1. Ne felejtsük el a foglalási motort

 

 

Webhelyed kezdőlapjának a hotel márkáját kell képviselnie szállodád lenyűgöző képeivel, és mindenekelőtt integrált foglalási motorral. A webhely látogatóinak képesnek kell lenniük közvetlenül és egyszerűen foglalni a webhelyről. Ez kulcsfontosságú számodra, mert zökkenőmentes felhasználói élményt kínálhatsz számukra, és pénzt takaríthatsz meg az OTA-k jutalékain.

 

Az egyik fő ok, amiért a kezdőlapnak kell a webhelyed horogjának lennie, az az, hogy amikor szállodát keresünk, az úgynevezett „Billboard Effect” fellép: az a tendencia, hogy az emberek az OTA-k árainak összehasonlítása után keresnek egy szállodai webhelyet. mint Foglalás. 

Ebben a cikkben részletesebben tárgyalom a „Billboard-effektust”. Tehát ha webhelyednek kezdőlapja működik és megbízható foglalási motorral rendelkezik, az ügyfél közvetlenül webhelyeden fog foglalni. Számodra nem csak az lesz fontos, hogy a foglalási motor jól működjön, hanem az is, hogy csatlakozz a csatornakezelőhöz és a PMS-hez, így mindent egy all-in-one megoldásba rendezhetsz.

 

Ha többet szeretnél megtudni a legjobb foglalási motorokról, vess egy pillantást erre a cikkre.

 

 

 

2. Logó, fotók és tartalom

 

A szállodák weboldalának tervezésének három alapvető szempontja. Mindannyian nagyon fontosak a webhelyed számára, mert közvetlenül beszélnek. A logó az egyik olyan dolog, amitől felismerhető lesz, ezzel is elkészítheti kedvencét, azt a kis képet, amely az internetes kereső fülön, a neve mellett jelenik meg. Ez a szimbólum hasznos ahhoz, hogy webhelyed felismerhető legyen, ha több lap van nyitva. A fotók is elengedhetetlenek, mert ha jól vannak elkészítve, akkor kiemelik hoteled erősségeit. Mindig bízz a szakemberekben, a mobiltelefonnal készült fotók nem jók! Ami a tartalmat illeti, az a kísérő szöveg és a magyarázatok a webhelyen. Legyen ötletes, de egyben tömör is. A tartalomban megadja a potenciális ügyfeleknek minden szükséges információt, és megmutatja nekik, miért érdemes a Te hoteledet választani.

 

 

 

3. Hozd létre a közösségedet

 


A teljes webhelyed, a fényképektől a tartalmakig, a vendégeknek adott információkig a szálloda webhelyének kialakításának alapvető része. Egy gazdag és hatékony oldallal lehetőséged van arra, hogy olyan ügyfeleket vonz be, akik szobát vásárolnak nálad, de arra is, hogy közösséget hozz létre a szállodád és a hozzá kapcsolódó témák körül. Ha például érdekel a természet, mert szállodád egy rezervátum mellett található, akkor publikálhatsz cikkeket erről, és mindenkit magadhoz köthetsz, aki osztja ezt a szenvedélyedet. Ez hűséges közösséget hoz létre, amely évről-évre visszajön hozzád, és ajánlani fog másoknak, és szívesen írnak rólad jó véleményeket, ha megkéred őket.

 

 


Mennyit kérnek a webtervezők/ügynökségek egy weboldalért? - Költség, érvek és ellenérvek

 

 

Köztudott, hogy a szállodák weboldaltervező ügynökségei nem olcsók. Az alkotás folyamata jó eredmény esetén is hosszú, elvégre profikról van szó. Ez azonban azt is jelenti, hogy olyan platformokat fognak használni, amelyek bonyolultak azok számára, akik nem tudják, hogyan kell használni őket. Tehát minden alkalommal, amikor változtatnia kell valamit, fel kell venned velük a kapcsolatot, és meg kell várni a változtatások végrehajtását. Nagyszerű munka, de nem túl kezelhető.
Bevételek Elemzések Felmérések Források Gazdaság Jövő Keresőoptimalizálás, SEO Kiadások Kimutatások Közösségi média marketing Külföld Múlt Online marketing Pénz Piac Statisztikák Turizmus Turizmusmarketing UtazásLegfrissebb cikkek


Mit csinál egy traumatológus, és miért olyan fontosak a szakmában?
A traumatológusok kiemelkedő szerepet töltenek be az egészségügyi rendszerekben, hiszen az életmentő beavatkozásaik révén segítenek a súlyos sérülésekkel küzdő betegek gyógyulásában és rehabilitációjában.
5 elengedhetetlen felszerelés egy modern irodához
A modern iroda nem csak a munkavégzés helye, hanem a produktivitás, kreativitás és kényelem központja is. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb felszerelést, amelyek elengedhetetlenek egy korszerű munkahelyhez. Ezek a felszerelések nemcsak a hatékonyságot növelik, hanem hozzájárulnak az alkalmazottak elégedettségéhez és jólétéhez is.
6 üzleti rendezvény, amivel erősítheted a vállalatod kapcsolatait
Üzleti rendezvények széles skálája áll rendelkezésre a vállalatok számára, hogy erősítsék kapcsolataikat, és a megfelelő események kiválasztása kulcsfontosságú az üzleti siker eléréséhez.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!