Marketing hírek, újdonságok és tippek az üzleti sikerhez

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Marketing

Marketing

 A Web 2.0 elterjedése és hatása a marketingre


A marketing elsőtörekvése még az ókorra vezethetőek vissza és napjainkig számos változáson ment keresztül. Nem csak az eladáshelyi reklámeszközök, a POS és a POP eszközök, és a különböző ATL kommunikációs eszközök alakultak át az évek folyamán, de az internet rohamos fejlődésének köszönhetően szinte minden reklám eszköz átalakult, és még most is folyamatosan alakulnak az éppen aktuális trendeknek megfelelően. Megjelentek a különböző BTL kommunikációs eszközök ( below the line), amelyek hatalmas sikernek örvendnek a költséghatékonyságuknak és könnyű elérhetőségüknek köszönhetően, valamint az eredményeinket is sokkal egyszerűbb monitorozni ezekkel a marketing eszközökkel.


A hagyományosnak tekinthető reklámeszközök az évek folyamán sokkal inkább átterelődtek az online térbe, és az internet fejlődésével elérkeztünk a web 2.0, azaz a közösségi web korszakához, ami tényleg ugrást jelentett a reklámiparnak. Megjelentek a közösségi média platformok, és manapság az emberek szabadidejük nagy részét ezeken az online hálózatokon töltik, így manapság a marketing elengedhetetlen eszközévé fejlődte ki magát. A kommunikáció egyirányúból két- vagy többirányúvá változott, ami egy hatalmas előrelépésnek számított, és nincs ez másképp a mai napig sem. Tartja is a mondás, hogy amiről nem posztoltál, az meg sem történt.

 

A közösségi média marketing, mint marketingeszköz


A Web 2.0 megjelenésével, megjelentek a közösségi média platformok, és elterjedt egy új marketing típus is, ahol már több oldali kommunikációval érhetjük el a célcsoportunkat, a közösségi média marketing. Az online marketing egyik legjobb eszköze, ugyanis már nem csak megosztani tudjuk a célcsoportunk számára a tartalmainkat, de közvetlen kapcsolatot is kiépíthetünk a vásárlóinkkal, fogyasztóinkkal, ami által egy sokkal közvetlenebb, megbízhatóbb kapcsolat fog létesülni a cég és a fogyasztó között. A fogyasztók nem csak reagálni és kapcsolatba lépni tudnak velünk, de terjeszteni is tudják a tartalmainkat a megosztásokon keresztül, ami végülis a legjobb ingyen reklám. De hogyan is kell jól kezelni a közösségi média oldalainkat, hogy azok vásárlást is generáljanak? Tuti online marketing és közösségi média marketing tippekért kövesd az oldalt, Mi elhozzuk a fontos információkat, praktikákat, amiket tudnod kell!

 

Tartalommarketing


A tartalommarketing egy olyan marketingtechnika, amikor érdekes és értékes tartalmainkkal érjük el a potenciális fogyasztókat, figyelembe véve, hogy tökéletes kommunikációt alakítsunk ki a vásárlóval és a lehetséges vásárlóval anélkül, hogy vásárlásra ösztönöznénk. A tartalommarketingnek nem a direkt eladás a célja, sokkal inkább az olyan tartalmak generálása, amitől a vásárló értékesebbnek érzi magát, fejlődik és informáltabb lesz. A tartalommarketing azt sugározza a fogyasztó felé, hogy a cég értékes információt szolgáltat felé, amivel kiérdemeljük a vásárló bizalmát és ezzel elősegítjuk, hogy nálunk vásárolja meg a terméket. Ez a technika valóban működik, így érdemes többet megtudnod a tartalommarketingről és használatáról, kövesd oldalt!

Az oldalon számos marketing eszközzel, technikával és tippekkel megismerkedhetsz, amelyek mind elősegítik kis- vagy középvállalkozásod, vagy céged sikerét, ezért érdemes minket követni! Minden, amit tudnod kell a marketingről, a céljáról, a fontosságáról és technikáiról itt a standarden megtalálható!
 

Milyen SEO stratégia az, ami működik 2022-ben? A Google találati listáján keresőoptimalizálás szóra jelenleg első Máté Balázst seo szakértőt kérdeztük

2022/05/19 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Az egyszerűsített SEO stratégia 2022-re

A SEO nagyvonalakban mindenkinél ugyan úgy zajlik: a marketingesek igyekeznek a legjobb kulcsszavakkal bejutni az első organikus találatok közé. Azonban még ezt a szimpla koncepciót is lehet egyszerűbb és komplikáltabb irányból megközelíteni. 
« 1 »

Keresőoptimalizálás, SEO Közösségi média marketing Online marketing

Legfrissebb cikkek


5 tipp egy sikeres sajtóesemény megtartásához
Közelgő konferenciája vagy nagy rendezvénye van, amelyhez sajtóeseményre van szükség? A sajtóeseményeknek nem kell megfélemlítőnek lenniük a szervezés szempontjából. Olvassa el ezt az öt tippet egy sikeres sajtóesemény szervezése érdekében.  
7 módszer egy épület védelmére – Tudd biztonságban a raktár- és gyárépületet vagy a telephelyet.
Minden épületben megvan a biztonsági rés lehetősége. Lehet, hogy egy nyitott hátsó ajtó, amelyet nem veszünk észre, vagy egy kamera, amely nem fed le elég helyet. Még az is lehet, hogy az alkalmazottak túlságosan bizalmasak. Nem számít, mi a probléma, kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk és kijavítsuk a biztonsági gyakorlatok hiányosságait, mielőtt egy incidens bekövetkezne.
Ez a 7 dolog kell egy hatékony csapatépítőhöz
Egy hatékony csapatnak vannak bizonyos jellemzői. Az üzleti életben, mint a legtöbb emberi törekvésben, a legjobb csapatok nyernek. Az a munkacsoport, üzleti egység vagy szervezet, amely hatékony csapatként működik, mindig felülmúlja azt, amelyik nem. De milyen tényezőknek kell jelen lenniük a "nagyszerű csapatmunka" létezéséhez, és hogyan kell hatékony csapatokat építeni? Mutatjuk, milyen 7 tényező kell egy hatékony csapathoz, azaz milyen faktorokra kell a csapatépítés során koncentrálni. A szakirodalom csak 7C-nek nevezi a modellt, ami az angol kezdőbetűkből ered, ugyanis mindegyik tényező c betűvel kezdődik angolul.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!