Marketing hírek, újdonságok és tippek az üzleti sikerhez

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Marketing

Marketing

 A Web 2.0 elterjedése és hatása a marketingre


A marketing elsőtörekvése még az ókorra vezethetőek vissza és napjainkig számos változáson ment keresztül. Nem csak az eladáshelyi reklámeszközök, a POS és a POP eszközök, és a különböző ATL kommunikációs eszközök alakultak át az évek folyamán, de az internet rohamos fejlődésének köszönhetően szinte minden reklám eszköz átalakult, és még most is folyamatosan alakulnak az éppen aktuális trendeknek megfelelően. Megjelentek a különböző BTL kommunikációs eszközök ( below the line), amelyek hatalmas sikernek örvendnek a költséghatékonyságuknak és könnyű elérhetőségüknek köszönhetően, valamint az eredményeinket is sokkal egyszerűbb monitorozni ezekkel a marketing eszközökkel.


A hagyományosnak tekinthető reklámeszközök az évek folyamán sokkal inkább átterelődtek az online térbe, és az internet fejlődésével elérkeztünk a web 2.0, azaz a közösségi web korszakához, ami tényleg ugrást jelentett a reklámiparnak. Megjelentek a közösségi média platformok, és manapság az emberek szabadidejük nagy részét ezeken az online hálózatokon töltik, így manapság a marketing elengedhetetlen eszközévé fejlődte ki magát. A kommunikáció egyirányúból két- vagy többirányúvá változott, ami egy hatalmas előrelépésnek számított, és nincs ez másképp a mai napig sem. Tartja is a mondás, hogy amiről nem posztoltál, az meg sem történt.

 

A közösségi média marketing, mint marketingeszköz


A Web 2.0 megjelenésével, megjelentek a közösségi média platformok, és elterjedt egy új marketing típus is, ahol már több oldali kommunikációval érhetjük el a célcsoportunkat, a közösségi média marketing. Az online marketing egyik legjobb eszköze, ugyanis már nem csak megosztani tudjuk a célcsoportunk számára a tartalmainkat, de közvetlen kapcsolatot is kiépíthetünk a vásárlóinkkal, fogyasztóinkkal, ami által egy sokkal közvetlenebb, megbízhatóbb kapcsolat fog létesülni a cég és a fogyasztó között. A fogyasztók nem csak reagálni és kapcsolatba lépni tudnak velünk, de terjeszteni is tudják a tartalmainkat a megosztásokon keresztül, ami végülis a legjobb ingyen reklám. De hogyan is kell jól kezelni a közösségi média oldalainkat, hogy azok vásárlást is generáljanak? Tuti online marketing és közösségi média marketing tippekért kövesd az oldalt, Mi elhozzuk a fontos információkat, praktikákat, amiket tudnod kell!

 

Tartalommarketing


A tartalommarketing egy olyan marketingtechnika, amikor érdekes és értékes tartalmainkkal érjük el a potenciális fogyasztókat, figyelembe véve, hogy tökéletes kommunikációt alakítsunk ki a vásárlóval és a lehetséges vásárlóval anélkül, hogy vásárlásra ösztönöznénk. A tartalommarketingnek nem a direkt eladás a célja, sokkal inkább az olyan tartalmak generálása, amitől a vásárló értékesebbnek érzi magát, fejlődik és informáltabb lesz. A tartalommarketing azt sugározza a fogyasztó felé, hogy a cég értékes információt szolgáltat felé, amivel kiérdemeljük a vásárló bizalmát és ezzel elősegítjuk, hogy nálunk vásárolja meg a terméket. Ez a technika valóban működik, így érdemes többet megtudnod a tartalommarketingről és használatáról, kövesd oldalt!

Az oldalon számos marketing eszközzel, technikával és tippekkel megismerkedhetsz, amelyek mind elősegítik kis- vagy középvállalkozásod, vagy céged sikerét, ezért érdemes minket követni! Minden, amit tudnod kell a marketingről, a céljáról, a fontosságáról és technikáiról itt a standarden megtalálható!
 

videós marketing

2024/03/23 - ZH

7+1 videós-content tipp szállodáknak - Pörgesd fel a forgalmat reels-videókkal

A modern szállodák számára elengedhetetlen a dinamikus és figyelemfelkeltő videótartalmak alkalmazása a digitális marketingstratégiájuk részeként, különösen a reels-videók segítségével, amelyek rövid, lendületes formátumukkal...
webhely készítés

2023/09/06 - ZH

Mit kell tartalmaznia egy szálloda webhelyének? – Tippek weboldal építéshez

A weboldal készítés nem gyerekjáték, és sok mindent tudni kell, mielőtt hozzáfognánk egy weboldal elkészítéséhez, különösen akkor, ha saját magunk szeretnénk elkészíteni.
Modern design az otthonodban

2023/04/12 - NA

Így legyen modern design az otthonodban: üvegfalak beépítése

Az otthonod a menedéked. Ez az a hely, ahol elszigetelheted magadat a külvilágtól, és megteremtheted az idilli hangulatot. A fő cél egy olyan hely létrehozása, amely a lehető legpihentetőbbé és nyugodtabbá teszi az életedet. A manapság egyre...
Milyen SEO stratégia az, ami működik 2022-ben? A Google találati listáján keresőoptimalizálás szóra jelenleg első Máté Balázst seo szakértőt kérdeztük

2022/05/19 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Az egyszerűsített SEO stratégia 2022-re

A SEO nagyvonalakban mindenkinél ugyan úgy zajlik: a marketingesek igyekeznek a legjobb kulcsszavakkal bejutni az első organikus találatok közé. Azonban még ezt a szimpla koncepciót is lehet egyszerűbb és komplikáltabb irányból megközelíteni. 
« 1 »

Keresőoptimalizálás, SEO Közösségi média marketing Online marketing

Legfrissebb cikkek


6 üzleti rendezvény, amivel erősítheted a vállalatod kapcsolatait
Üzleti rendezvények széles skálája áll rendelkezésre a vállalatok számára, hogy erősítsék kapcsolataikat, és a megfelelő események kiválasztása kulcsfontosságú az üzleti siker eléréséhez.
Saját praxist nyitnál? Akkor jobb, ha ezeket tudod!
Az alapos tervezés és felkészülés kulcsfontosságú a siker érdekében. A következő tippek segítenek abban, hogy hatékonyan készülj fel az orvosi karrieredre, és sikeresen vezess saját praxist.
Bámulatos technológia - Mi az a Fourier-transzformációs technológián alapuló NIR spektrométer?
A Fourier-transzformációs technológián alapuló NIR spektrométerek, vagy röviden FT-NIR spektrométerek, korszerű eszközök, melyek kiemelkedő érzékenységgel és felbontással rendelkeznek, és széles körben alkalmazzák az iparban és a tudományban az anyagok összetételének és tulajdonságainak vizsgálatára.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!