Az éttermek számára fontos a jó kritika, de tudni kell kezelni az esetlegesen felmerülő negatívokat is, megmutatjuk, hogyan kezeld jól és okosan azokat te is!

Főoldal > Étteremkritikák kezelése az online világban hatékonyan

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Étteremkritikák kezelése az online világban hatékonyan


2023/06/23
NA

Az éttermek számára az online értékelések és vélemények komoly hatással lehetnek az üzletre és az imázsra. Az internetes platformok, mint például az étteremkritika weboldalak és a közösségi média, lehetőséget adnak a vendégeknek, hogy megosszák tapasztalataikat és véleményüket az éttermekről. Az éttermeknek fontos tudniuk, hogyan kezeljék ezeket az értékeléseket és reagáljanak rájuk, hogy pozitív képet alakíthassanak ki és megőrizhessék a vendégeik bizalmát.

Étteremkritika kezelése

Kisérd figyelemmel az online értékeléseket

Fontos, hogy rendszeresen kövesd nyomon az online értékeléseket és véleményeket az étteremedről. Ez magában foglalhatja az étteremkritika weboldalakat, mint például a TripAdvisor valamint a közösségi média platformokat, ahol a vendégek megoszthatják tapasztalataikat. Legyél tisztában az aktuális visszajelzésekkel, és fordíts kellő figyelmet azokra.

 

Köszönd meg a pozitív értékeléseket

Amikor pozitív értékelést kap az éttered, fontos, hogy kifejezd háládat és köszönetedet a vendégnek. Válaszolj a pozitív visszajelzésekre, és fejezd ki, mennyire örülsz, hogy elégedettek voltak az étel és a szolgáltatásokkal. Ez nem csak megerősíti a jó kapcsolatot a vendéggel, hanem másoknak is pozitív benyomást kelt. 

Kezeld a negatív értékeléseket

Negatív értékelések és vélemények mindig előfordulhatnak, és fontos, hogy megfelelően kezeld ezeket a helyzeteket. Először is, ne vedd személyeskedésnek az értékeléseket, és ne válaszolj indulatosan vagy ellenségesen. Inkább légy türelmes és megértő, és próbáld megérteni a vendég problémáját vagy elégedetlenségét.

 

Reagálj a negatív értékelésekre

Fontos, hogy reagálj a negatív értékelésekre, és mutasd meg, hogy törődsz a vendégek véleményével és elégedetlenségével. Fogadjd el az észrevételeket, és jelezd, hogy megoldást keresel a problémára. Nyújtsd ki a kezed a vendég felé, és invitáld meg őt, hogy kapcsolatba lépjen veled, hogy további részleteket megbeszélhessetek.

 

Végezz lépéseket a javítás érdekében

Az online értékelések alapján azonosítsd a gyakori panaszokat vagy problémákat, és tegyél meg lépéseket a javításuk érdekében. Fontolj meg új tréningeket az ételkészítés vagy a személyzet számára, változtass az éttermi folyamatokon, vagy érdemes lehet bevezetni új szolgáltatásokat vagy előnyöket. Az étterem tartatalommarketing segítéségével pedig még közelebb kerülhetsz a vendégeidhez az értékes social media tartalmakon, posztokon keresztül. 

 

Az étteremkritikák kezelése az online világban nem mindig könnyű, de megfelelő hozzáállással és proaktív megközelítéssel lehetőséget ad arra, hogy pozitív képet alakíts ki az éttermedről. Az online értékelések lehetőséget adnak a fejlődésre és a vendégek elégedettségének növelésére. Használd ki ezeket a visszajelzéseket, és építsd a vendégkapcsolatokat a sikeres éttermi üzletmenet érdekében.
FelmérésekLegfrissebb cikkek


Bámulatos technológia - Mi az a Fourier-transzformációs technológián alapuló NIR spektrométer?
A Fourier-transzformációs technológián alapuló NIR spektrométerek, vagy röviden FT-NIR spektrométerek, korszerű eszközök, melyek kiemelkedő érzékenységgel és felbontással rendelkeznek, és széles körben alkalmazzák az iparban és a tudományban az anyagok összetételének és tulajdonságainak vizsgálatára.
7+1 videós-content tipp szállodáknak - Pörgesd fel a forgalmat reels-videókkal
A modern szállodák számára elengedhetetlen a dinamikus és figyelemfelkeltő videótartalmak alkalmazása a digitális marketingstratégiájuk részeként, különösen a reels-videók segítségével, amelyek rövid, lendületes formátumukkal optimalizálják a követők elérését és a foglalások növekedését.
Erre az engedélyre feltétlen szükséged lesz, ha nyáron fagyizót szeretnél nyitni
Tudom, hogy még csak január van, de nálam ez az időszak a nagy tervezések ideje, és egyébként is, ahhoz hogy nyáron vállalkozást indíthass, még időben el kell kezdened annak a megtervezését, többek között a szükséges dokumentumok beszerzését. Ezért kicsit elkezdtem utána járni annak, hogy milyen engedélyek kellenek, ha nyáron fagyizót szeretnék nyitni.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!