Az éttermek számára fontos a jó kritika, de tudni kell kezelni az esetlegesen felmerülő negatívokat is, megmutatjuk, hogyan kezeld jól és okosan azokat te is!

Főoldal > Étteremkritikák kezelése az online világban hatékonyan

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Étteremkritikák kezelése az online világban hatékonyan


2023/06/23
NA

Az éttermek számára az online értékelések és vélemények komoly hatással lehetnek az üzletre és az imázsra. Az internetes platformok, mint például az étteremkritika weboldalak és a közösségi média, lehetőséget adnak a vendégeknek, hogy megosszák tapasztalataikat és véleményüket az éttermekről. Az éttermeknek fontos tudniuk, hogyan kezeljék ezeket az értékeléseket és reagáljanak rájuk, hogy pozitív képet alakíthassanak ki és megőrizhessék a vendégeik bizalmát.

Étteremkritika kezelése

Kisérd figyelemmel az online értékeléseket

Fontos, hogy rendszeresen kövesd nyomon az online értékeléseket és véleményeket az étteremedről. Ez magában foglalhatja az étteremkritika weboldalakat, mint például a TripAdvisor valamint a közösségi média platformokat, ahol a vendégek megoszthatják tapasztalataikat. Legyél tisztában az aktuális visszajelzésekkel, és fordíts kellő figyelmet azokra.

 

Köszönd meg a pozitív értékeléseket

Amikor pozitív értékelést kap az éttered, fontos, hogy kifejezd háládat és köszönetedet a vendégnek. Válaszolj a pozitív visszajelzésekre, és fejezd ki, mennyire örülsz, hogy elégedettek voltak az étel és a szolgáltatásokkal. Ez nem csak megerősíti a jó kapcsolatot a vendéggel, hanem másoknak is pozitív benyomást kelt. 

Kezeld a negatív értékeléseket

Negatív értékelések és vélemények mindig előfordulhatnak, és fontos, hogy megfelelően kezeld ezeket a helyzeteket. Először is, ne vedd személyeskedésnek az értékeléseket, és ne válaszolj indulatosan vagy ellenségesen. Inkább légy türelmes és megértő, és próbáld megérteni a vendég problémáját vagy elégedetlenségét.

 

Reagálj a negatív értékelésekre

Fontos, hogy reagálj a negatív értékelésekre, és mutasd meg, hogy törődsz a vendégek véleményével és elégedetlenségével. Fogadjd el az észrevételeket, és jelezd, hogy megoldást keresel a problémára. Nyújtsd ki a kezed a vendég felé, és invitáld meg őt, hogy kapcsolatba lépjen veled, hogy további részleteket megbeszélhessetek.

 

Végezz lépéseket a javítás érdekében

Az online értékelések alapján azonosítsd a gyakori panaszokat vagy problémákat, és tegyél meg lépéseket a javításuk érdekében. Fontolj meg új tréningeket az ételkészítés vagy a személyzet számára, változtass az éttermi folyamatokon, vagy érdemes lehet bevezetni új szolgáltatásokat vagy előnyöket. Az étterem tartatalommarketing segítéségével pedig még közelebb kerülhetsz a vendégeidhez az értékes social media tartalmakon, posztokon keresztül. 

 

Az étteremkritikák kezelése az online világban nem mindig könnyű, de megfelelő hozzáállással és proaktív megközelítéssel lehetőséget ad arra, hogy pozitív képet alakíts ki az éttermedről. Az online értékelések lehetőséget adnak a fejlődésre és a vendégek elégedettségének növelésére. Használd ki ezeket a visszajelzéseket, és építsd a vendégkapcsolatokat a sikeres éttermi üzletmenet érdekében.
FelmérésekLegfrissebb cikkek


Mit csinál egy traumatológus, és miért olyan fontosak a szakmában?
A traumatológusok kiemelkedő szerepet töltenek be az egészségügyi rendszerekben, hiszen az életmentő beavatkozásaik révén segítenek a súlyos sérülésekkel küzdő betegek gyógyulásában és rehabilitációjában.
5 elengedhetetlen felszerelés egy modern irodához
A modern iroda nem csak a munkavégzés helye, hanem a produktivitás, kreativitás és kényelem központja is. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb felszerelést, amelyek elengedhetetlenek egy korszerű munkahelyhez. Ezek a felszerelések nemcsak a hatékonyságot növelik, hanem hozzájárulnak az alkalmazottak elégedettségéhez és jólétéhez is.
6 üzleti rendezvény, amivel erősítheted a vállalatod kapcsolatait
Üzleti rendezvények széles skálája áll rendelkezésre a vállalatok számára, hogy erősítsék kapcsolataikat, és a megfelelő események kiválasztása kulcsfontosságú az üzleti siker eléréséhez.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!