Modern iroda trendek 2023 – ezeket a modern iroda trendeket az ügyfelek, és a munkavállalók is díjazni fogják

Főoldal > Modern iroda trendek 2023

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Modern iroda trendek 2023


2023/06/15
VN

2023-at írunk, az iroda berendezése, a modern elemek beépítése, a trendek nyomon követése fontosabb, mint valaha. De milyen trendeket kell nyomon követni? Mutatjuk a legmeghatározóbb irodaberendezési irányvonalakat!

Modern iroda trendek 2023

Előtérbe kerülnek az irodák

Noha a távmunka szintje továbbra is magasabb, mint a Covid előtt, az adatok azt mutatják, hogy az irodafoglaltság és a kereslet folyamatosan emelkedik, ahogy a vállalatok kilábalnak a világjárványból. Ezért újra előtérbe kerül az iroda, a munka központja, ezzel egy időben pedig az iroda berendezése is egyre fontosabbá válik. Az alkalmazottak nem szeretnének unalmas környezetbe dolgozni, valami újra vágynak a sok otthon töltött nap után. A szűkös munkaerőpiacon egyértelműen segíti a toborzást, ha több testre szabott tér színesíti a céges épületet, az irodákat.

 Középpontban a vendégszeretet, és a luxus

2023-ban bevett trend, hogy olyan egyedi tereket hoznak létre, ahol az alkalmazottak produktívak lehetnek, és concierge-szerű szolgáltatásokkal és csúcsminőségű kényelmi szolgáltatásokkal kényeztethetik őket. Ha azt szeretnéd, hogy élvezzék a munkát az alkalmazottak, illetve hatékonyan tudjanak dolgozni, akkor mindent az irodába kell telepítened, amire csak szükségük lehet. nem egy egyszerű menza kell, hanem megfelelő étkezők nagy választékkal, külön kávézó, és olyan egyéb helyek, mint például az edzőterem. Kellenek olyan terek, ahol el lehet húzódni, beszélgetni, megbeszélni. Az irodáknak jóval többek kell nyújtaniuk, mint az otthoni körülményeknek!

 

Rugalmas terek

A tereknek rugalmasoknak, könnyen átalakíthatóaknak kell lenniük. Fontos olyan rugalmas munkaterek kialakítása az irodán belül, amelyek támogatják a kisebb hibrid csapatokat és az alkalmankénti találkozókat vagy nagy eseményeket. Az 5 napos munkahét a legtöbb modern szervezetnél már nem működik! A mai tereknek rugalmasságra van szükségük a bővítéshez és összehúzódáshoz, és lehetővé teszik, hogy az emberek láthatók és hallhatók legyenek, függetlenül attól, hogy az irodában vannak-e vagy sem. Tökéletes megoldást kínál ennek a problémának a megoldására a mozgatható térelválasztó fal, ami egy pillanat alatt varázsol modern irodát bármilyen épületből, hiszen nemcsak nagyon jól funkcionál, hanem a designje is kiemelkedő.

 

A szabadtér is az iroda része

A Covid alatt megtapasztaltuk milyen a bezártság, és ez senkinek sem hiányzik. Egyre jobban tudjuk értékelni a friss levegőt, amit az irodáknak is biztosítaniuk kell! A szabadtéri kényelem és a mozgás az egészséges munkahely része. A wellness 2023-ban az első helyen áll a munkahelyeken. A wellness a legkevesebbet megköveteli, hogy az épületben élők hozzáférjenek a természetes fényhez. Sok vállalat a belső terekbe is beviszi a természetet, zöld falakat húznak fel például. Vannak, akik egy lépéssel tovább mennek azáltal, hogy ténylegesen a szabadba helyezik a munkahelyet, kint is alakítanak ki megfelelően felszerelt munkaállomásokat.
 
Bevételek ElemzésekLegfrissebb cikkek


Mit csinál egy traumatológus, és miért olyan fontosak a szakmában?
A traumatológusok kiemelkedő szerepet töltenek be az egészségügyi rendszerekben, hiszen az életmentő beavatkozásaik révén segítenek a súlyos sérülésekkel küzdő betegek gyógyulásában és rehabilitációjában.
5 elengedhetetlen felszerelés egy modern irodához
A modern iroda nem csak a munkavégzés helye, hanem a produktivitás, kreativitás és kényelem központja is. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb felszerelést, amelyek elengedhetetlenek egy korszerű munkahelyhez. Ezek a felszerelések nemcsak a hatékonyságot növelik, hanem hozzájárulnak az alkalmazottak elégedettségéhez és jólétéhez is.
6 üzleti rendezvény, amivel erősítheted a vállalatod kapcsolatait
Üzleti rendezvények széles skálája áll rendelkezésre a vállalatok számára, hogy erősítsék kapcsolataikat, és a megfelelő események kiválasztása kulcsfontosságú az üzleti siker eléréséhez.
Minden ami üzlet!

Üzleti blog azok számára, akik naprakészek szeretnének lenni az üzleti világban történő eseményekkel. Ezen a portálon olyan üzleti dolgokról lesz szó, amivel megkönnyíthetem a mindennapjaidat neked is, ha üzleti témáról van szó!

 

Üzlet a hétköznapokban!

Hogyan oszd be az idődet hatékonyan? Hogyan legyünk produktívak? Mit kell mondani egy állásinterjún? vagy Hogyan legyek jó vezető? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha a blogomat olvasod. Böngéssz az üzleti cikkek között és könnyítsd meg az üzlettel töltött hétköznapokat.

Hírek, érdekességek és üzleti programlehetőségek

 Az oldalon megtalálod az aktuális híreket és érdekességeket az üzleti világból. Üzleti események és programok, amiken érdemes részt venni, ha Te is az üzlet világában mozogsz!

Kitekintő

Kezdd velem a napot egy jó kávé mellett, és értesülj minden fontos dologról,amik az üzleti világban történtek! Számomra fontos, hogy tartalmaim olyan témákat érintsenek, amik érdekesek és izgalmasak, hogy olvasásukkal élményt is nyújtsak számodra!